ГЛУМАЦ МИЛОШ ЛАЗИЋ У АНСАМБЛУ ДРАМЕ НАРОДНОГ ПОЗОРИШТА „ТОША ЈОВАНОВИЋ”

дејан карлечик и милош лазић фото у. степанов 1 1

фото У. Степанов

Зрењанинско Позориште наставља са праксом обнављања драмаског ансамбла са млађим и квалитетним глумцима. Овог пута то је Милош Лазић кога је зрењанинска публика имала прилике да види на великој сцени у „Госпођи министарки” (улога др Нинковића), а 24. и 25. маја на Сцени „Тодор Манојловић” Милош ће такође играти на премијерном извођењу представе „Ефекат” (улога Тристана Фреја), у режији Ђорђа Нешовића.

милош лазић и сара симовић ефекат фото е. ковач

фото Е. Ковач


– Ја Милоша гледам већ једно десет година, од студентских дана пратим његов развој и рад на другим сценама, те смо искористили моменат што Милош није имао стални ангажман, а да се нама отворило једно место у ансамблу, и у неком брзом разумевању са Бојаном Жировићем, нашим уметничким саветником, дошли смо до закључка да је Милош најбоље решење за наш ансамбл. Верујем, такође, да ће га зрењанинска публика, али и она шира тек упознати као глумца и да ће он својом игром стећи њену наклоност – речи су добродошлице директора НП „Тоша Јовановић” Дејана Карлечика.

милош лазић и јелена шнеблић госпођа министарка фото у. степанов
фото У. Степанов


– Узбуђен сам што сам постао члан драмског ансамбла НП „Тоша Јовановић”. После више година играња по разним позориштима, коначно сам постао део једне куће, тј. драго ми је да сам добио „своју позоришну кућу”. Будући да већ играм у представама зрењанинског Позоришта, утолико ми је драже да се све окончало пријемом у ансамбл – рекао нам је Милош.

А ми му желимо много успешних улога и представа!