САША ЛАТИНОВИЋ: „Успавана лепотица“ као подсетник родитељима како да се играју са својом децом

Глумац и редитељ Саша Латиновић са луткарским ансамблом Народног позоришта „Тоша Јовановић” ових дана вредно припрема нову представу за децу!


Комад је рађен по тексту Веселина Бојдева „Успавана лепотица“, а прича је смештена у савремено доба и говори о савременом момку који има бебу. Он живи у згради у којој му све комшије помажу да успава своје дете. Комшилук долази сваку ноћ у његов стан да би „неуспаваној принцези“ причао бајке. Они проводе сваку ноћ заједно све до самог свитања, док беба не заспи, и тек тада одлазе на посао. Мислим да ова прича негде осликава и савремени стил живота у односу на мало дете. То је та прича о „Успаваној лепотици“, али не на „дизнијевски“ начин, појашњава редитељ Саша Латиновић.


Родитељи ће уживати у овој представи, подсетиће се правих вредности и порука које ће их дирнути. Можда ће и заплакати када се подсете на неке ствари које су временом заборавили. Ако сте родитељ који жели да његово дете поштује старије, да буде љубазно и лепо се понаша, да буде вредно, све поруке за одрастање у доброг, квалитетног човека, добићете у позоришту за децу, поручио је редитељ.


„Успавана лепотица” биће пред нашом најмлађом публиком 27. и 28. јуна