БРАЧНА ИГРА

Драмска сцена

Сезона 2022/2023

Премијера: 14. и 15. децембар 2022.

(Сцена „Тодор Манојловић“)

 

Едвард Олби

Б Р А Ч Н А И Г Р А

Превод са енглеског: Боривој Герзић

Режија: Давид Алић

Костимографија, сценографија: Ана Колбианова

ЛИЦА:

Џилијан – ЕДИТ ТОТ МИШКЕЉИН

Џек – ДАНИЕЛ КОВАЧЕВИЋ

Инспицијент и суфлер: Соња Ристоски

Најновији догађаји

НОВОГОДИШЊА МАГИЈА
Гидионов чвор
ГИДИОНОВ ЧВОР
Едвард Олби
БРАЧНА ИГРА
успавана лепотица и три прасета
УСПАВАНА ЛЕПОТИЦА / ТРИ ПРАСЕТА